Vanaf het moment dat ik als jongetje met mijn oma appeltaart bakte, was ik verkocht: mensen blij maken met lekker eten, dat maakt mij gelukkig! Ik groeide op in de slagerij van mijn ouders, maar volgde hen niet direct op. Ik deed eerst een opleiding tot kok en banketbakker en liep stage in bekende keukens. Op de koksschool heb ik veel geleerd over voedsel en wijn. Ik wilde graag alles weten, ook toen ik later stage liep bij bekende topkoks, onder wie Ron Blaauw. Een heel leuke en leerzame tijd. Toch ben ik uit de restaurantkeuken gestapt. Ik miste het contact met mensen, de gezelligheid.
De Overtoombuurt is een heel ontspannen locatie om te werken. In de slagerij combineer ik mijn passie voor het creëren van verse producten en het contact met de mensen uit de buurt. Mensen kennen ons en wij hen. Eigenlijk hoop ik dat je bij ons niet alleen een product koopt, maar een geslaagde, smakelijke avond. Hiervoor geef ik graag bereidingsadviezen en tips.
Enthousiaste verkoper en een kei in computers.
Onze rots in de branding, vierde onlangs haar 12,5-jarig jubileum en even lang zijn we al enorm blij met haar.
Volleerd slager, staat al jaren lang vroeg voor ons op om de lekkerste filet americain te maken.
Zet op elke i een puntje, altijd behulpzaam en verstand van zaken. Sharon weet ook alles van kaas!
Harde werker en een echte gastvrouw, haar lijfspreuk is don’t worry be happy.
Onze rijzende ster, dit jaar slaagde zij voor de slagersvakopleiding en ging ze voor het eerst kamperen.