Duurzaam kwaliteitsvlees van boeren uit de regio

Lekker eten begint met een goed product. We werken samen met zorgvuldig uitgekozen familieboerderijen uit de omgeving van Amsterdam. Wij kennen de boeren en weten dat de voeding en leefomstandigheden van hun dieren goed zijn. Dit proef je terug in de pure smaak van het vlees. Bovendien blijft door lokale productie het milieu verschoond van lange transporten. Omdat we vrijwel alle producten zelf vers bereiden, kunnen we optimaal gebruikmaken van het vlees en is er geen verspilling. We zijn trots op de samenwerking met onze boeren en delen graag hun verhaal en diervriendelijke veeteeltmethoden.

Aerlander runderen

Aerlander runderen

Op hun rundveeboerderij kweekt de familie Roos al generaties lang Hollandse vleesrasrunderen: duurzaam en met veel aandacht voor het welzijn van hun dieren. De runderen staan op de voedingsrijke weides van Aarlanderveen in het Groene Hart.

Beemsterlant's varkens

Beemsterlant's varkens

De varkensboerderij van de familie Van der Mark staat in de Beemster. Het bedrijf stelt dierenwelzijn en duurzaamheid voorop. Dit betekent hoogwaardige kwaliteitsvoeding uit de Beemsterregio, heel veel aandacht voor de dieren en géén antibiotica.

Veluwse Scharrelhoenderen

Veluwse Scharrelhoenderen

De familie Van der Laan houdt scharrelhoenderen in kleinschalige stallen met buitenuitloop op de Veluwe. Het voer bestaat voor 70% uit granen en is vrij van groeibevorderaars en antibiotica. Het graan wordt in de weide uitgestrooid, zodat de kippen kunnen scharrelen. De dieren houden hierdoor een normaal dag- en nachtritme en groeien op in hun eigen tempo.

Kalveren en lammeren

Kalveren en lammeren

We werken al jaren goed samen met groothandel SQMeat. Een echt familiebedrijf dat zich specialiseert in het be- en verwerken van kalfs- en lamsvlees. In het voorjaar komt ons lamsvlees uit eigen land. Nederlandse lammeren staan internationaal bekend om hun lekkere smaak. De kalveren komen van de Veluwe.

Bastiaan Res, Keurslager

Overtoom 474
1054 JZ Amsterdam
0206182938

Openingstijden

maandag 10:00 - 18:30
dinsdag 09:00 - 18:30
woensdag 09:00 - 18:30
donderdag 09:00 - 18:30
vrijdag 09:00 - 18:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten