Bastiaan Res, Keurslager

Wordt u ook zo blij van lekker eten?

Sinds 1946 zit onze familieslagerij aan de Overtoom in Amsterdam. Mijn opa, mijn vader en ik staan al jaren met passie en overtuiging voor het belang van eerlijk vlees. We werken samen met boeren uit de regio omdat zij hun dieren kweken met diervriendelijke veeteeltmethoden en verantwoorde voeding. Ambachtelijke kennis en klassieke recepten combineren we met de nieuwste bereidingsmethodes en topkwaliteit ingrediënten. Dit levert smakelijke, vers bereide producten op, zoals lekkere worstjes uit onze eigen worstmakerij en iedere dag complete maaltijden. U bent bij ons ook welkom voor een broodje met huisgemaakte vleeswaren. Heeft u bijzondere wensen of vragen over bereidingswijze? Kom even langs in de winkel, wij adviseren u graag!

Leuk om te geven

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf. 

Keurslager Special

Vanaf: 21 jan. 2019
tot: 3 feb. 2019

Chicken Hasselback

Kip gevuld met een tongstrelende combinatie van ricotta en spinazie.
Garen in een voorverwarmde oven op 175 graden in 15 tot 18 minuten.

Land van herkomst:
Seizoen:
Smaak:
Voedingswaarde:
per 100 gram
195

Recept van de week

Traditionele hachee met gebakken appeltjes

Hoofdgerecht
Rund
Fruit, Vlees
4 personen
Gemiddeld
langer dan 60 minuten
Bakken, Sudderen
Nederlands

Bastiaan Res, Keurslager

Overtoom 474
1054 JZ Amsterdam
0206182938

Openingstijden

maandag 10:00 - 18:30
dinsdag 09:00 - 18:30
woensdag 09:00 - 18:30
donderdag 09:00 - 18:30
vrijdag 09:00 - 18:30
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten