Lekker eten begint met een goed product. We werken samen met zorgvuldig uitgekozen familieboerderijen uit de omgeving van Amsterdam. Wij kennen de boeren en weten dat de voeding en leefomstandigheden van hun dieren goed zijn. Dit proef je terug in de pure smaak van het vlees. Bovendien blijft door lokale productie het milieu verschoond van lange transporten. Omdat we vrijwel alle producten zelf vers bereiden, kunnen we optimaal gebruikmaken van het vlees en is er geen verspilling. We zijn trots op de samenwerking met onze boeren en delen graag hun verhaal en diervriendelijke veeteeltmethoden.
Op hun rundveeboerderij kweekt de familie Roos al generaties lang Hollandse vleesrasrunderen: duurzaam en met veel aandacht voor het welzijn van hun dieren. De runderen staan op de voedingsrijke weides van Aarlanderveen in het Groene Hart.
We houden onze varkens op stro in een nieuwe stal met buitenuitloop en volop daglicht. Een belangrijk deel van het voer verbouwen we zelf op ons akkerbouwbedrijf, ook de mest van onze varkens gebruiken we op ons eigen land. De stal is uitgerust met een biologisch-luchtwassysteem, zodat de uitstoot van ammoniak met 70% wordt gereduceerd en de geur met 85%.
De familie Van der Laan houdt scharrelhoenderen in kleinschalige stallen met buitenuitloop op de Veluwe. Het voer bestaat voor 70% uit granen en is vrij van groeibevorderaars en antibiotica. Het graan wordt in de weide uitgestrooid, zodat de kippen kunnen scharrelen. De dieren houden hierdoor een normaal dag- en nachtritme en groeien op in hun eigen tempo.
We werken al jaren goed samen met groothandel SQMeat. Een echt familiebedrijf dat zich specialiseert in het be- en verwerken van kalfs- en lamsvlees. In het voorjaar komt ons lamsvlees uit eigen land. Nederlandse lammeren staan internationaal bekend om hun lekkere smaak. De kalveren komen van de Veluwe.